зА НАС

Вашиот доверлив партнер

Она што не издвојува е нашата непоколеблива посветеност на конзистентност и квалитет. Ова е пример за трајната доверба што ни ја даваат нашите ценети клиенти, кои се потпираат на нас речиси 30 години.

Во ЗАРДИН ДОО ние сме повеќе од обичен бизнис; ние сме постојан партнер посветен на исполнување на вашите специфични потреби.

01

Квалитет

Во ЗАРДИН ДОО квалитетот не е само збор; тоа е основата на нашата непоколеблива посветеност. Ние се стремиме да ги надминеме вашите очекувања со постојано доставување исклучителни производи и услуги.

02

Конзистентност

Ние разбираме дека доследноста е клучот за градење силни и долготрајни врски. Нашата цврста посветеност за одржување на највисоките стандарди ни ја заработи трајната доверба на нашите ценети клиенти.

03

Доверливост

Доверливоста е камен-темелник на нашата репутација. Нашите клиенти се потпираат на нас со непоколеблива доверба, знаејќи дека постојано испорачуваме врвни производи и услуги.

Вашиот доверлив партнер за Материјали за обувки, машини и повеќе

Постоиме од 1995

ЗАРДИН ДОО, првенствено познат како НИ.НИКОС, има реномирана присутност во Северна Македонија од 1995 г. Дополнително, се гордееме што обезбедуваме врвни материјали за тапацир на автомобили.